tapétázásA tapéta egy igazán érdekes, divatos kiegészítő a helységek hangulatos megalkotásában. Egyszer felkapottak, máskor senki nem használja őket. Manapság pedig csak bizonyos falrészek kapnak ilyen mintázott megjelenést. Szerencsére senki sem szól bele abba, hogy saját otthonával mit kezd a valaki, tehát ajánljuk, hogy ne a divatot kövesse, hanem a vágyait, a szívét.

Falfelület előkészítése

A felület előkészítésére nagy hangsúlyt kell fektetni. Sima felület kell, hogy legyen az,a mire felkerül a tapéta, amennyiben nem szeretnénk púposodást, hólyagosodást. Ez utóbbiak elkerülését pedig nem csak a mesterek távozásáig kell, hogy kibírja a fal,hanem évekig.

Mély alapozás

Amennyiben megfelelő felületet szeretnénk biztosítani a tökéletesen illeszkedő és sima tapétához. A tapéta annak mintázata adja különlegességét, így hát, hogy a leginkább elérje célját, alapozással kell segíteni a későbbi tapadást.

Adott tapéta felhelyezése

Precíz munkát igényel, viszont meglepően halad a munka,ha megfelelően lett felkészítve az előzőekben a felület.

Takarítás

A megszokottól eltérően nálunk az ár tartalmazza a teljes takarítást munkálatot is a mázolást érintő területen. A maradvány anyagok eltávolításától kezdve a söprés és felmosás egyaránt a takarítás szótárában szerepel bármely brigádunknál.