ajtó mázolásA mázolás során ajtó, ablak azaz nyílászáró a szín újítás vagy változtatás tárgya. Nem egy egyszerű munkafolyamatról van szó. Aki saját magának szokta a helységeit festeni vagy tapétázni, még az is mázoláshoz szakembert szokott hívni. Időigényes, és nagyon precíz munkát kíván meg a tökéletes eredmény..

A zománc leékezése / lekaparása

Az előző rétegek hosszú távon minőség gyors javulását okoznák, különben is esztétikai hibák tömkelegét okozná az első pillanattól kezdve. Így hát ettől meg kell szabadítani minden mázolásra szánt felületet.

Alapozás

Minden az alapoknál kezdődik, és romolhat is el. A mázolásnál sincsen ez másképpen. Így hát kiemelt fontossággal ügyelünk az alapozás minden részletére.

Kitt komponens

Vannak szakemberek, akik ezt nem tartják fontosnak, mi ki nem hagynánk, hiszen számunkra az a jó referencia, ami sokáig tökéletes marad.

Felület hibák javítása

A felületet egységessé kell tenni, hogy tökéletes küllemű legyen a mázolni kívánt rész. Ez egy igazán időigényes terület, de pont azért fordult szakemberhez, hogy ezt biztos kezekben tudja.

Csiszolás

A tökéletesség jegyében végezzük, és látni is fogja a végeredményben, hogy a csiszolás mennyire sarkalatos pont egy mázolási munkában.

Zománcozás

A felület mázolása azaz zománcozás. Itt nyeri el végleges színét a munkafolyamat tárgya. Hiba a műveletbe nem csúszhat, hiszen tökéletesen felkészítette az anyagot az előző lépések sorozata.

Takarítás

A megszokottól eltérően nálunk az ár tartalmazza a teljes takarítást munkálatot is a mázolást érintő területen. A maradvány anyagok eltávolításától kezdve a söprés és felmosás egyaránt a takarítás szótárában szerepel bármely brigádunknál.