Festés

Márpedig festés az, ami meghatározza minden helység hangulatát. Ha nincs festve egy épület belseje vagy külseje, az éppúgy jelentéssel bír. Határozza tehát meg Ön is, hogy milyen hangulatról kell tanúbizonyságot tennie falainak.

A festés részei nálunk

Kaparás / Csiszolás

Minden fal rejt magában hibákat, főleg ez kor előrehaladtával jellemző. Ha nem is látszik elsőre, de az előző réteg festékek eltávolításakor biztosan ki fogja hozni a felületi hibákat. Mi minden esetben felkészítjük a falat a következő folyamatokra. Az esztétikai okokon kívül  ennek a metódusnak későbbi anyagok használatát érintő tapadást elősegítő szerepe is van.

Glettelés

Kisebb hibák esetén alkalmazandó, hogy a felület megfelelően sima legyen. Az előző pontba elhangzottak alapján már tudott, hogy a felöleti hibák esztétikai hibákat vonnak maguk után.

Mélyalapozás

A fal szívóképességének kiegyenlítését hivatott. Így mindenhol egységesen fogja magába szívni a falfestéket a teljes felület. Ebben az esetben tehát biztosan nem lesz foltos a fal, ami az egész eddigi munka újrakezdését igényelné.

Standard alap sor

A munkafolyamat általában egy fehér alapsort jelent. Az egységes fehér olyan tiszta bázist ad a fal kiválasztott színének, mely garantálja a kiválasztott szín falon történő megjelenését.

Kiválasztott szín felestése

Elérkezett a festés tortáján a cseresznye elhelyezése. A kiválasztott szín felfestése.

Takarítás

A megszokottól eltérően nálunk az ár tartalmazza a teljes takarítást munkálatot is a festett helységekben. A maradvány anyagok eltávolításától kezdve a söprés és felmosás egyaránt a takarítás szótárában szerepel bármely brigádunknál.