DIY – Így csinálj őszi dekorációt pár perc alatt

teresbau festés mázolás tapétázás 03

Ősszel csodálatos színben pompázik minden odakint. A falevelek még most is kitartanak a fákon és amikor a nap megpirítja őket melengető árnyalatukkal hullnak a földre. Ha ezt a hangulatot szeretnénk becsempészni otthonunkba könnyedén, akkor nekünk való az alábbi ötletes dekoráció.

https://www.pinterest.com/pin/155796468335057240/

Amire szükséged lesz:

  • damil
  • pár színes falevél
  • egy nagyobb ág

Gyűjtsünk kedvünkre való őszi faleveleket. Ezeket érdemes egy picit száraz papírtörlővel áttörölgetni, hogy az esetleges homokot és nedvességet eltávolítsuk róluk.

Falevél gyűjtögetés közben keressünk egy ágat, amit könnyedén fel tudunk majd akasztani damil segítségével akár egy fűtés csőre, akár egy fali lámpára. Az ág ne legyen túl nehézkes, hogy a damil elbírja.

A faleveleket is fűzzük damilra, majd mielőtt fellógatnánk a faágra, fújjuk le őket hajlakkal, hogy tovább tartsanak és kapjanak egy kis fényt. (Ha szeretnénk, a faágat is lefújhatjuk)

Végül különböző hosszúságban lógassuk le a faleveleket.

A dekorációt a karácsonyi hangulatnak megfelelően is variálhatjuk majd. Ha elszáradtak a falevelek, akkor karácsonyi függőkre, vagy akár kis papír hópelyhekre cserélhetjük őket. J

Kép forrása:

http://pinterest.com/